Cím 2040. Budaörs, Templom tér 15. | Nyítva: H - Cs: 09:00 - 17:00

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig 09:00 - 17:00

Cím

2040. Budaörs, Templom tér 15.

  • Várjuk szeretettel
    a Budaörsi Telekuckóban!
  • Várjuk szeretettel
    a Budaörsi Telekuckóban!

Vivien távjelenléti kioszk

Az OKÉ ügysegédi szolgálat jövőbe mutató eszköze pilot program keretében működik a Telekuckóban. Lehetővé teszi itthon, vagy a világ bármely pontján (pl. magyar követségeken, konzulátusokon, bíróságokon, ügyvédi irodákban, a legkülönbözőbb további ügyintéző, tanácsadó helyeken) működő videó alapú ügyfélkapcsolatok a Telekuckóból elérhetők legyenek. Sajátossága, hogy a nálunk bármilyen saját eszköz és speciális felkészültség nélkül megjelenő ügyfelet távolról, személyes kapcsolat keretében kiszolgálják. Az ügyfél és ügyintéző az előttük lévő iratokat mindkét oldalon látják, abba beleírhatnak (pl. szerződést, igazolást, tanúsítást aláírhatják). A rendszer gondoskodik a jogszabály szerinti ügyfél-azonosításról is. 

IDE JÖN KÉP A VIVIENRŐL

Budaörsön jelenleg bankok, biztosítók, közüzemi szolgáltatók érhetők el, ahol legelőször kezdtek videó alapú ügyfélszolgálatokat működtetni. Kutatjuk továbbiak megjelenését és a kapcsolódás lehetőségét. A budaörsi kioszk az első ilyen többfunkciós távjelenléti elérési pont Magyarországon. Küldetésünknek tartjuk a megoldás kipróbálását és a lehető legszélesebb körű propagálását helyszíni bemutatással, cikkek közzétételével, kiadványokkal, konferencia előadásokon, amint azt alábbi példák mutatják.

IDE KÉPEK, AMELYEKRE A FORRÁSOK ELÉRHETŐK

A fejlesztő technológiai partnerrel, érdeklődő önkormányzatokkal együtt építjük a további, új kapcsolatokat, keressük pályázati lehetőségeket, hogy egy magyarországi távjelenléti hálózat kialakuljon. Alapcélunk az, hogy az alapvető információs és tanácsadási távjelenléti kioszk egyetemes távközlési szolgáltatássá váljon a világon elsőként Magyarországon. Ez nem lehetetlen törekvés, mert gyakorlatilag ez történt a teleházak hálózatának kiépítésével is. Ezzel lehetővé válna, hogy a legkisebb, leghátrányosabb vidéki településekről is elérhetőkké válnának a személyes közigazgatási, közszolgáltatási és üzleti tájékoztatási, tanácsadási és ügyintézési szolgáltatások. A téma – a közigazgatási közönségszolgálat – szakirodalmi hátterét képező dokumentum anyagot módszeresen gyűjtjük és az érdeklődők számára ezt is be tudjuk mutatni. (ITT A SZÖVEGBEN LINK ELHELYEZÉSE, AHOL ÁT LEHET MENNI ERRE AZ OLDALRA)


Hírek


Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig 09:00 - 17:00


Cím

2040. Budaörs, Templom tér 15.


Email

infotelekucko@gmail.com


Telefon

(23) 414-446