Cím 2040. Budaörs, Templom tér 15. | Nyítva: H - Cs: 09:00 - 17:00

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig 09:00 - 17:00

Cím

2040. Budaörs, Templom tér 15.

  • Várjuk szeretettel
    a Budaörsi Telekuckóban!
  • Várjuk szeretettel
    a Budaörsi Telekuckóban!

A közigazgatási közönségszolgálat tudástára

Az OKÉ Szolgálat részét képező Vivien távjelenléti kioszk fejlesztése és működtetése során módszeresen gyűjtjük a kapcsolódó hazai és külföldi szakirodalmat valamint a jó gyakorlatokat bemutató dokumentumokat. Ebben a munkában együttműködünk Budapest Főpolgármesteri Hivatala által működtetett Szendy Károly Szervezetfejlesztő Műhellyel, ahol egy átfogó közigazgatás-szervezési tudástár működik. Ennek közigazgatási közönségszolgálati anyagát a Telekuckóban gyűjtjük és kezeljük. A jelenleg mintegy száz hagyományos, papíralapú dokumentumot tartalmazó tudástárat – helybeni tanulmányozás mellett – örömmel hozzáférhetővé tesszük kutatók, fejlesztők és a szakterületen tanuló diákok számára. A nálunk megtalálható dokumentumok listája itt érhető el.

A Szendy Károly Szervezetfejlesztő Műhellyel való együttműködés keretében tervezzük a tudástár online dokumentumokkal történő kiegészítését is. Összeállításához, gondozásához a szakterülettel foglalkozó önkénteseket is szívesen fogadunk. Kapcsolódó szakmai munkájukat a szakirodalomhoz való hozzáféréssel, szakmai konzultációval segítjük. 

A közigazgatási közönségszolgálati tudástár fejlesztése nyitott program, amelyhez a téma iránt érdeklődő kutatók és diákok, a közigazgatásban és közszolgáltatásban dolgozók csatlakozhatnak. A könyv- és dokumentumtár közös bővítése a közreműködők számára a teljes anyaghoz való hozzáférésen túl lehetővé teszi a szakmai kapcsolatok építését, aktuális fejlesztések megismerését, azok tapasztalatainak – a legújabb jó gyakorlatok – megismerését. 


Hírek


Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig 09:00 - 17:00


Cím

2040. Budaörs, Templom tér 15.


Email

infotelekucko@gmail.com


Telefon

(23) 414-446