Cím 2040. Budaörs, Templom tér 15. | Nyítva: H - Cs: 09:00 - 17:00

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig 09:00 - 17:00

Cím

2040. Budaörs, Templom tér 15.

  • Várjuk szeretettel
    a Budaörsi Telekuckóban!
  • Várjuk szeretettel
    a Budaörsi Telekuckóban!

Hamarosan: Közösségi beszélgetés a digitális világról!

A Budaörs – a digitális jövő városa facebook oldalt a kezdeményezők azzal a céllal indították el 2016-ban, hogy bemutassák a digitális átalakulás eredményeit, eseményeit és lehetőségeit.  Az oldal elindítása óta hatalmas változások történtek a digitális világban. Szinte évente jelennek meg az újabbnál újabb eszközök és technológiák, melyek megannyi lehetőséget és könnyebbséget jelentenek a mindennapi élethez, de egyúttal kihívásokat és veszélyeket is hoznak magukkal.

Hogyan kell és lehet reagálni ezekre a kihívásokra? Mit tehet az egyén és mit segíthet a közösség? Lehet-e nemet mondani a kihívásokra? És mire számíthatnak azok, akik ilyen vagy olyan okból nemet mondanak?

Ezekre a kérdésekre a válaszokat a közösséggel együtt szeretnénk megtalálni! Ezért a Budaörs – a digitális jövő városa facebook oldalon közösségi beszélgetést kezdeményezünk a folyamatosan új lehetőségeket kínáló és egyben veszélyekkel is járó digitális világról.

Találkozzunk tehát novembertől a digitális átalakulásról szóló beszélgetések közösségi fórumán: https://www.facebook.com/groups/digitalis.jovo.varosa/

A témáról bővebben itt olvashat.

A bejegyzésnél szereplő kép forrása


Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig 09:00 - 17:00


Cím

2040. Budaörs, Templom tér 15.


Email

infotelekucko@gmail.com


Telefon

(23) 414-446