Munkatársak

Juhász Gabriella

1974-ben születtem Budapesten. Az Eszterházy Károly Főiskolán szereztem francia nyelvtanári diplomát, majd a Veszprémi Egyetemen francia bölcsész és tanár diplomát. 2 évet töltöttem Franciaorszgában. Tanítottam több iskolában és nyelviskolában, Egerben és Budapesten. Jelenleg a Budaörsi Telekuckó munkatársaként dolgozom, ügyfélszolgálati és oktatói munkát végzek.

Saárossy Gábor Józsefné

1955-ben születtem Banán. Tanulmányaimat a győri Sz. T. Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem el. Budaörsön lakom immár 31 éve. 2011-ben vettem részt a Budaörs Város Önkormányzat digitális esélyegyenlőséget biztosító támogatás által a Telekuckó felhasználói szintű alapfokú informatikai és internethasználati oktatásán, majd ennek továbbképzésén is. Jelenleg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egykori oktatóim munkatársaként dolgozhatok a budaörsi Telekuckóban.

Gáspár Bálint

1984-ben születtem Budapesten. A Műszaki egyetemre jártam, jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanulok. A Telekuckóban oktatói, és rendszergazdai feladatokat látok el, nem vagyok állandó munkatárs.

Ács Dániel

1988-ban születtem Salgótarjánban. Az első nyolc osztályom a kazári Aba Sámuel Általános Iskolában végeztem el. Majd középiskolai tanulmányaimat a salgótarjáni Madách Imre Gimnázium informatikai fakultációján elvégezve, adtam be jelentkezésem a Dunaújvárosi Főiskola mérnök informatika szakára. Jelenleg a Budaörsi Telekuckó munkatársaként dolgozom és mellette folytatom főiskolai tanulmányaimat. A Telekuckó működésében ügyfélszolgálati és géppark karbantartói munkákat látok el.